Főoldal Partnereink Vizaar Inviz VUMAN RA-Y

Inviz VUMAN RA-Y

Inviz VUMAN RA-Y

INVIZ Cserélhető szondák

Az INVIZ VUMAN RA-Y egy Vizaar által szabadalmaztatott szondadobbal van felszerelve. Csak a szükséges szondahosszuságot tekerik le, így a munkaterület átlátható és biztonságos marad. Ennek ellenére azonban nagyon hosszú szonda esetén is használható marad és biztosítja a szonda vezérlését. 

 

Kialakításának köszönhetően modulárisan és bővíthetően passzol az Ön egyéni igényeihez, jelenleg és a jövőben.

 

Különféle kialakítású variációkkal és opcionális bővítőcsomagokkal tudja vizsgálóeszközét az igényeihez és költségvetéséhez alakítani. A modulárisan bővíthető renszer és a cserélhető szondák biztosítják beruházását a jövőben változó követelményekhez esetén is.

 

 

A vizsgálat, az értékelés és a dokumentáció még soha nem volt ilyen egyszerű! Az Inviz RA-Y 9 db jelszóval védett felhasználói fiókot kínál egyéni felhasználói beállításokkal. Így több felhasználó is profitálhat a technikából. Az Ön egyéni adatait és rendszerbeállításait megvédi és hívás esetén azonnal elérhetővé teszi.

 

Funkciók

Navigálja szondáját egyszerűen egy Joystick-al a célhoz. A magas teljesítményű fényforrás automatikája és az opcionális Remote Focus elsőosztályú képminőséget nyújtanak Önnek. Optimális optikait tulajdonságok, kiváló fényátvitel és inteligens képkidolgozás maximalizálják a teljesítményt a nagy és sötét termekben is. Egyedi képek és videók digitálisan és veszteség nélkül 32 Bit színmélységgel menthetők el a legjobb hibaelemzésekhez és további feldolgozáshoz. Egy szabadon mozgatható nyíl jelöli a gyanús részeket, amelyek egy beépített billentyűzettel a képen vagy a státusz sorban tökéletesen feliratozhatók.

300 órányi magas felbontású videóanyag menthető a 320 GB merevlemezre, ami USB 2.0-n keresztül egyszerűen átvihető. A Windows kompatibilis formátumok (jpg, bmp, mpeg és avi) leegyszerűsítik a továbbítást, feldolgozást és hosszú ideig tartó dokumentációk. A képgaléria funkció intelligens nyilvántartó rendszere és rendszerezés vezérlő egyszerűen kezeli az összehasonlító képeket és fontos döntési segítségeket biztosít. Opcionális videorendszerek vagy régebbi videofelvételek is felhasználhatóak az Inviz VUMAN RA-Y segítségével. A rendszer intuitív felhasználói felülettel rendelkezik.

 

Help on Board

Profitáljon az áttekinthető kezelői útmutatóból, ami közvetlenül az Ön Inviz VUMAN RA-Y renszerére hívható elő. Viszgálati nehézségek esetén a gyorselérési gombok gondoskodnak a leggyakraban használt funkciók eléréséről, mint lezárás, feloldás, képernyő kimerevítés és azonnali felvétel. Fehérkiegyenlítés, kontraszt és világosság teszik lehetővé a tökéletesen színhű képmegjelenést egy biztos, reprodukálható értékeléshez. A képrészletek elforgathatók, tükrözhetők és kiemelhetők. Az állítható, feloldható és tükrözhető 10.4" érinintőképernyő (1024*768 px) tökéletes megjelenítést biztosít a külső és belső felhasználásoknál. A billentyűzet segítségével szövegek illeszthetők be és menthetők el, ill. VGA monitor is csatlakoztatható másodlagos eszközként vagy távolsági átvitelhez.

 

Új Inviz VUMAN RA-Y Videoszkóp rendszer

Az új nagy teljesítményű Faser Hybrid-LED fényforrással és sok hasznos funkcióval

 

Vásárlóink visszajelzései és számtalan vizsgálattal eltöltött óra eredményeként született meg a jelenlegi dizájn, akárcsak a bővített, sokoldalú funkcionalitás a lehető legkisebb felületen. A fejlesztés teljesen újszerű, szabadalmaztatott technika és a legmodernebb szénoptika/ aluminium kompozit anyagok egyedülálló hordozhatóságot biztosítanak a vizsgálatok során, hosszú szondák esetében is kompromisszumok nélkül a használati lehetőségeket és minőséget illetően. A cél a legjobb kép és adatelemzés volt a vizsgálatok és dokumentáció során alacsony költségekkel és rövid idő alatt. Mérnökeink nem ismertek korlátokat a fejlesztés és anyagok tekintetében. Az eredmény az INVIZ VUMAN RA-Y, egy vizsgálóeszköz, ami alacsony szerelési és vizsgálati idővel, anyagmegtakarítással és költségcsökkentéssel, mintaszerű kép-és dokumentációs minőséget nyújt.

Nagyobb biztonság alacsonyabb költségek mellett, nehéz és drága berendezések nélkül (mint monitorok, felvevők és kompresszorok)!

 Az INVIZ VUMAN RA-Y egyedülálló, szabadalmaztatott technikájával (RF Remote Focus, LLP, magas teljesítményű LED fényforrás, kamerafej teljes irányíthatósága) lecsökkenti a vizsgálat idejét és növeli a felhasználó és az eszköz biztonságát.

 

 

Alap eszköz

Méretek mm

(B) 335 x (H) 410 x (T) 275
Súly

7,4 kg (9,9 kg X-WAY)

Környezet

Környezet hőmérsékleti tartománya -15°C - +48°C

Tárolási hőmérséklet -25°C - +65°C

Relatív páratartalom max. 95%

Teljesítmény

96 VAC – 256 VAC / 47Hz – 63Hz / max. 175 Watt

Burkolat

Aluminium-szénfoglalat elasztomer védőkkel

[x-way] meghajtás

Beépített, karbantartást nem igénylő kompresszoregység

Video bemenet

PAL / NTSC, Composite és S-Video, automata érzékelő

Video kimenet

Analóg VGA PC-Monitor csatlakozó (felbontás 1024 x 768), sztenderd

Egyéb csatlakozók

USB 2.0, felvétel távirányítás, 12VDC / 500mA aux kimenet, sürített levegő csatlakozó, akkumlátoros működés

LED-fényforrás

élethosszig tartó garancia

magas hatékonyságú LED-világítás

7,8 Watt

nappali fényminőség 6.500 K

Rendszermemória

320 GB, kb. 300 órányi nagy felbontású MPEG 4 videofelvételek vagy több ezer nagy felbontású BMP és JPG kép


 

LCD kezelőfelület

Méretek (mm)

(B) 320 x (H) 30 x (T) 230

Súly

1,3 kg 

Rögzítés

az alapeszközön: beépített felvétel

hordozható: vállpánt

LCD képernyő

10,4“ LCD, Kontraszt 1200:1, 400 cd, LED-világítás, transzreflektív (napfényerősítő), 262.144 szín, látószög minden irányban +/- 90° 

Kiszolgálás

rezisztív érintőképernyő 5 plussz közvetlen beviteli gombbal és joystick-al

Burkolat

szénfoglalat körben elasztomer védővel; csatlakozó vezeték 2,5 m 

Funkciók

Képek és videók mentése alacsony, közepes és nagy flebontással, korlátlan felvételi lehetőség, teljes verziós adatvezérlő (mappák áthelyezése, másolása, átnevezése, törlése). Tartalmaz minden képformázó funkciót (tükrözés, forgatás, 8x Zoom, szövegbevitel, hosszú idejű megvilágítás 40 ms-10 sek. fehérkiegyenlítés, világosságszabályzó, szín, kontraszt, teljes képernyő mód és Point Marker funkció).

Teljes verziós szövegszerkesztő (99 mentési hely sztenderd konfigurációk számára, minden funkció a szöveg-és háttérszínezéshez).

Beilleszthető színskála táblázat, ami lehetővé teszi a képbeállítások és szerkesztések szabad pozicionálását.

Akár 9 db jelszóval védett felhasználói fiók egyéni rendszerbeállításokkal. Többnyelvű kezelőfelület. Megjeleníthető kezelői útmutató.

 

INVIZ Szondák

 

 

  • sztenderd szondák 5 - 15 méter hosszúságban bármilyen átlóval, maximálisan rugalmasak.
  • a szondák funkciója és felépítése ipai vizsgálati szervizünk hosszú éves gyakorlati tapasztalatainak és egyedülálló javító szervizünknek köszönhető.
  • az acéllal megerősített PU csatlakozás kiemelkedő stabilitást, kísérő tulajdonságokat és torziós merevséget nyújt
  • a szonda lehetséges hajlítási ciklusai túlnyúlnak az ismert, törékeny wolframzsinóros szondáin
  • egy program biztosítja az optimális erőátvitelt a táp-és központi gépekben és a szondát pontosan a kívánt helyzetbe irányítja - a vizsgált test és a kamera károsodása nélkül.
  • elöregedett endoszkópok fókuszoptikával drága csereoptikákat igényelnek és folyton cserélni kell őket, hogy megfeleljenek a változó vizsgálati feltételeknek. Az IVIZ RF technológiájával ez már a múlté. Az INVIZ VUMAN RA-Y a legszűkebb területeken is lehetővé teszi a vizsgálatokat - a legkiválóbb minőségben.
  • a 12,7 mm-es INVIZ Revolver szonda hatékony és eredményes vizsgálatot biztosít csövek és varratok esetén. A legkisebb motorizált kamerafej 360°-os elforgatása lehetővé teszi az anyagtakarékos, fáradtság és megszakítás mentes csővizsgálatot minden irányban
  • mindig az éppen szükséges munkahosszúságot használja, a többit pedig bízza a szondadobra - ez a legbiztosabb módja a balesetek elkerülésének
  • a törésbiztos lámpafoglalatok 20%-al több fényt biztosítanak
  • a sztenderd INVIZ VUMAN RA-Y szondák x-way nélkül hosszantartó csővizsgálatokra lettek kifejlesztve.

 

 Inviz szondák 8 RF [x-way] 8 RF 6 RF oldalról 6 RF szemből

Revolver

12,7 mm

Szondahosszúság (m) 5
8
15
5
8
15
8
15
8
15
8
15
Szondaátmérő (mm) 8,4 8,4 6,4 6,4 12,7

Kamera felbontása 440.000 Pixel,

(H) 752 x (V) 582

x x x x x
Remote Focus (RF) x x x x x
Felvétel opcionális központi eszközökhöz x x x x x
Központi eszközök mérete     x x x
Nézet forgatása (FOV) 70° 70° 65° 130° 60°
Nézet irányítása (DOV) 0°/90° 0°/90° 90° 90° / 360°
Oldalnézet felvétele x x     x

Opcionálisan fehérfény-LED

ledvilágítás (szondafej)

x x x x x

Nagy terhelhetőségű VA szál a polyuretán szondafejeken (százszorosra növelt

hajlíthatóság a wolfram szálakhoz képest)

x x x x x
szonda vízállósága 1,5 bar / 14 psi -ig x x x x  
szonda cseppállósága         x

szonda hosszabítása

(max. 20 m hosszúságig)

x x x x  
Súly (g/Ibs) 920
990
1360
800
870
1240
820
1140
820
1140
1120
1520

a fej négyirányú mozgatása fel-le ± 130°, 

jobbra-balra ± 90°

x        
rugós kamerafej   x x x

 

Letölthető magyar nyelvű prospektus

inVIZ VUMAN RA-Y

« Vizaar

Nyomtatás